Pagini

joi, 24 ianuarie 2013

Pas cu pas - Aplicare la fonduri.

Firma fiind infiintata acum trebuie sa aplici pentru fonduri. Abia acum incepe partea grea, va trebui sa faci un plan de afaceri (mai degraba sa competezi, este tip) prin care sa convingi Aippimm ca vei reusi sa conduci acel business. Se aplica online pe o platforma de pe site-ul lor,unde trebuie sa obtii minim 60 de puncte din 100, pentru ca proiectul tau sa fie aprobat pentru evaluare.
 Acum vom vizita urmatorul site: http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dezvoltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri-/ de unde vei descarca Ghidul Solicitantului, pe care il vei citi cu mare atentie, punct cu punct.
Ai citit ghidul, e momentul sa iti faci cont pe site-ul respectiv, si sa vezi despre ce platforma discutam. Acum vei descarca Anexa 1, care este planul de afaceri, pe care il vei completa atent pentru a obtine punctajul necesar. Ulterior acest plan va trebuie transpus in platforma online. Vom mai avea nevoie si de Anexa 6, care va fi completata, scanata, si uploadata in platforma.
Te-ai hotarat de cati bani ai nevoie? fiindca trebuie sa stii, pentru a completa in planul de afaceri, si totodata va trebuie sa faci o prognoza financiara pentru minim primele 6 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu